20 KYSYMYSTÄ MINUSTA

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vuosi on alkanut kivasti ja töihinkin olen jo palannut eli arki on tullut taas kuvoihin. Kuukauden tauko teki tehtävänsä hyvin, vaikka alku tuntuikin raskaalta. On ollut ihana palata tuttuihin kuvoihin ja ihmisten pariin… mutta sitten asiaan! Tämmöinen kysymyspostaus on pyörinyt hetken blogeissa joita seurailen ja tottakai minäkin halusin tämän toteuttaa ja julkaista teille. Eli kysymys kuuluu: kuinka usein…

Teet suursiivouksen kotona? – Pyrin siihen kerran kuukaudessa. Viikoittain kuitenkin pidän yleissiisteydestä huolta, eli muun muassa imuroin ja pyyhin tasoja. Suursiivous merkitsee minulle sitä, että jokainen tila käydään läpi perusteellisesti ja pyykinpesu- ja astianpesukone huutaa imurin tahdissa.

Käyt ruokakaupassa? – Aikalailla kerran viikossa. Näin sinkkuna ei ruokaa tarvitse ostaa ja tehdä niin paljoa kuin aiemmin. Huomaan myös, että kassan ilmoittama hinta on noin puolet edullisempi, tästä en valita.

Kotisi pääsee ihan räjähdyskuntoon? – Jos luonani on ollut illanviettoa tai juhlat niin vain silloin. Olen loppupeleissä aika tarkka ettei koti pääse lääväksi. On aina kiva tulla siistiin kotiin.

Syöt noutoruokaa? – Tähän taidan sortua keskimäärin kerta viikkoon. Välillä useammin ja välillä vähemmän.

Syöt karkkia? – Useammin kuin kerran viikossa. Tätä pyrin kuitenkin tänä vuonna vähentämään ja lisäämään liikuntaa arkeen, joka oli uuden vuoden lupaukseni.

Käyt kampaajalla? – noin 2-3 kertaa vuodessa.

Tarvitset omaa aikaa? – Vaikka olen mielestäni sosiaallinen ja tarvitsen ihmisiä ympärilleni niin tulee sellaisia hetkiä, että sosiaallisuus uuvuttaa, varsinkin arkisin. Tykkään viettää aikaa enemmin kotona kuin ”ulkona”, mutta mielummin jonkun kanssa kuin yksin. Ihanan ristiriitaista.

Harrastat liikuntaa? – Liian harvoin. Pyrin paneutumaan tähän tänä vuonna.

Panostat isommalla rahalla kauneuteen tai hyvinvointiin? – ”Him: where’s all your money? Me: it’s on my face” kuvaa minua hyvin.

Ostat uusia vaatteita? – Aikalailla kerran kuukaudessa tulee joko käytyä shoppailemassa tai sitten nettishoppailen sohvalla makoillen.

Käyt puntarilla? – En ole omistanut puntaria vuosiin. Varmaan viimeksi vuosi sitten lääkärintarkistuksen yhteydessä.

Pohdit tulevaisuudensuunnitelmiasi opintoihin tai työhön liittyen? – Tulee sitä aika usein ajateltua, koska tulevaisuus on ollut niin avoin työrintamalla tässä pari vuotta. Olen kuitenkin alalla josta pidän. Myös omassa yksityiselämässäni uudet tuulet puhaltaa niin tullut ajateltua askelmerkkejä uudelleen ja mitä kaikkea uutta haluan elämääni ja mitä en.

Tunnet stressiä opinnoista tai töistä? – Itse työstä en ota stressiä, vaan kaikesta muusta sen ympärillä olevista kuvioista.

Tunnet tyytyväisyyttä tämänhetkisestä työ- ja opiskelutilanteestasi? – Olen tyytyväinen nykyiseen työtilanteeseen, olen epävarma tulevaisuudesta.

Näet vanhempiasi? – Viikottain. Äidin kanssa juttelemme puhelimessa lähes päivittäin ja isä laittaa whatsapissa kissakuvia. 😀

Näet ystäviäsi? – Viikottain. Enemmän viikonloppuisin kuin arkisin. Pyrin järjestämään ainakin kerran viikkoon jonkun kohtaamisen.

Sanot läheisillesi, että rakastat heitä? – Usein ja huomaamattanikin. Olen saanut kuulla, että käytän usein ”rakas” -sanaa, oli sitten kyseessä kuka tahansa läheisempi henkilö… tai eläin.

Riitelet pari- tai ystävyyssuhteessa? – Vihaan riitelyä, jonka vuoksi koitan vältellä sitä viimeiseen asti. Mielummin haluan keskustella.

Vierailet isovanhempiesi luona? – Liian harvoin.

Olet erimieltä kumppanisi kanssa? – Minulla ei ole kumppania.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top