30

”Mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen
Takana on luja putki rilluvuosien
Olen kolmekymppinen, kolmekymppinen
En oo enää sinisilmäinen, oon kolmekymppinen”
.

Oheinen biisi alkoi soimaan päässäni tätä kirjoittaessa. Niin se vaan on, että vuosi vuodelta me vanhenemme ja muistelemme niitä kultaisia nuoruusvuosia. Kaikkea on mahtunut näihin ikävuosiin ja toivottavasti pyöreiden täyttäminen tarkoittaa vain uusien hyvien asioiden tapahtumista!

Itse koen olevani vielä se sama parikymppinen naisenalku, mutta uusin haavein ja tulevaisuuden suunnitelmin. Toki tässä on viisastuttu ja nähty elämää enemmän, mikä onkin tässä se mahtava puoli!

Koronaepidemia oli hurjimmillaan alkuvuodesta 2022, mutta rajoituksia ja suosituksia noudattaen saimme hyvät pirskeet aikaiseksi.

Tosiaan kun elimme tuolloin keskellä baarisulkuja, ei ollut muuta mahdollisuutta kuin vuokrata yksityistila, jonne saa tuoda omat tarjoilut. Vuokrasin Venuun kautta erään toimitilan kattohuoneistosta koko illaksi. Tilaan kuului huikea kattoterassi sekä sauna. Myös DJ oli pitämässä fiilistä katossa.

Halusin juhlia pyöreitä isosti ja valmistelin juhlia muutaman kuukauden. Mekkoa ja sisustusta myöten halusin kaiken olevan kultaista. Lähdin ajatuksella, että seuraavat isot juhlat juhlitaan sitten seuraavina pyöreinä, joten en halunnut tinkiä mistään.

Mekko löytyi lopulta Bubbleroomista sekä koristeet Prismasta ja Flamingon juhlapuodista. Syntymäpäiväkakut teki ystäväni minulle lahjana.

Juhlat olivat railakkaat ja ilta sujui erittäin hyvissä fiiliksissä. Sukulaiset ja vanhemmat lähtivät alkuyöstä kotiin ja me ”nuoriso” jatkoimme iltaa yöhön. Illan ohjelmana oli peer bongia, synttäribingoa sekä sitä railakasta juhlimista. Seuraavana päivänä sainkin kuulla, että boolia oli vuoron perään muutama ihminen käynyt terästämässä vahvemmaksi, eli kukaan ei tainnut säästyä krapulaltakaan.

Illasta tein videokoosteen instagramiin ja tiktokiin, kannattaa käydä vilkasemassa!

Haluan tähän lopuksi sanoa, että olen onnekas näistä ihmisistä elämässäni! Tämän julkaisun myötä täytinkin muutama päivä sitten 31 vuotta. Tällä kertaa juhlittiin iisimmin ja pienemmällä porukalla. Ei ainakaan ikä ole vielä hidastanut minua ja toivottavasti ei hidastakaan.

Hyvää syntymäpäivää minä x 2 !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top