5 UNELMIENI MATKAKOHDETTA

Nyt kun vauhtiin päästiin, niin jatketaan matkustusaiheella vielä tämän postauksen ajan. Uskoisin, että kaikilla meillä on tietyt matkakohteet, joihin ainakin kerran elämässä haluaa matkustaa. Vaikka lentopelko painaakin takaraivossa, on silti kohteita joihin matkustaminen on ollut haaveissani pitkään.

Kotimaa on minulle rakas, mutta jokainen haaveissa oleva matkakohde sijaitsee Suomen rajojen ulkopuolella. Mielestäni kotimaan matkailua aliarvostetaan, vaikka Suomi kätkee sisäänsä upeita paikkoja. Yllätin tänä vuonna itseni positiivisella tavalla kun ”ei mökki-ihmisenä” reissasin mimmien kanssa mökkille Keuruulle ja nautin siitä mielettömästi! Pieni innostus kotimaan reissaamiseen syntyi. Olen kuitenkin edelleen ”diiva” eli mihin tahansa ryteikköön tai mökkiin en suostu lähtemään. 😀 Olen pyöritellyt ajatusta mahdollisesta road tripistä, joka painottuisi Suomen rajojen sisälle, jolloin tulisi oikeasti koluttua Suomea enemmän läpi… mutta nyt niihin haaveisiin!

Thaimaa

Päätin jo nuorena, että mahdolliselle tulevalle häämatkalle haluan Thaimaahan. Sijainnista ei väliä, maa on niin kaunis kaikkine pienineen saarineen, rantoineen ja ympäri vuoden lämpimineen ilmoineen. Iän myötä realiteetti on vähän nostanut hattuaan, kun tänne paratiisiin lentää sen 10-12 tuntia. Tämä paikka on silti koettava!

Kuvat: rantapallo.fi / shutterstock

Kroatia

Tähän maahan ihastuin kun katsoin matkoja, jotka sijaitsisivat lyhyen lentomatkan päässä. Historialliset modernit kaupungit sekä turkoosi Välimeri houkuttelevat kovasti. Splitissä myös järjestetään Ultra -musiikkifestivaali, joka on to do -listani kärkijoukoissa.

Kuvat: rantapallo.fi / shutterstock

Norjan lofootit

Uusin kohde listalla. Kollegani matkusti tänne tänä kesänä ja kiinnostuin kohteesta valtavasti, koska kuvat olivat aivan upeita – suoraan merestä kohoavat vuoret, pitkät hiekkarannat ja lumoava luonto. Tänne olen miettinyt matkustaa asuntoautolla, koska Lofooteille pääsee siltaa pitkin omalla autolla eikä tietulleja ole. Olisi ihana parkkeerata auto kauniille paikalle ja herätä juomaan aamukahvi katsellen upeita maisemia.

Kuvat: rantapallo.fi / shutterstock

Englanti

Paras ystäväni on asunut Englannissa joka on saanut mielenkiintoni heräämään maata kohtaan. Haluaisin että hän veisi minut kierrokselle maan parhaisiin paikkoihin.

Kuvat: rantapallo.fi / shutterstock

Yhdysvallat

Haluaisin nähdä ja kokea kaiken sen hienouden, mitä kuvien ja television välityksellä olen maasta nähnyt. Tänne pitäisi lähteä pidemmäksi aikaa, jotta pääsisi kunnolla kiertämään maata läpi. Erityisesti New York, California, Miami (Florida) ja Las Vegas (Nevada) ovat kohteita joissa haluan ehdottomasti käydä.

Kuvat: aurinkomatkat.fi

Kohteet eivät ole missään tietyssä järjestyksessä. Ensi lomia odotellessa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top