10 IDEAA SADEPÄIVÄN VARALLE

Nyt kun ilmat ovat pysyvästi viilentyneet ja sateet saapuneet, keräsin teille ideoita joita toteuttaa niin kotona kuin muualla sateelta suojassa. Näitä voit toteuttaa niin yksin kuin porukalla!

Elokuvapäivä teemalla

Hyviä esimerkkejä tähän on muun muassa James Bond, Batman, Uuno Turhapuro, Nälkäpeli ja Pirates Of The Caribbean -elokuvasarjat.

Siivouspäivä

Oletko lykännyt siivouspäivää? Suursiivoa koko asunto lattiasta kattoon. Siivous on hyvää hyötyliikuntaa (jos raivosiivoaa niin kuin minä) ja jälkeenpäin on ihana ihastella asunnon siisteyttä ja puhtauden tuoksua.

Leivontapäivä

Olen huomannut, että syksyn saapuimen ja iltojen pimentyminen ovat saaneet karkkihampaani kolottamaan. Blogissa olen esitellyt syyskauden reseptejä, eli omena-kaurapaistoksen sekä omenapiirakan!

Lukeminen

Lue kesken jäänyt kirja loppuun tai aloita uusi. Omiin suosikkikategorioihin kuuluu tositarinoihin perustuvat sekä huumori. Viimeiseen viitaten, Henriikka Rönkkösen kirjat mielikuvituspoikaystävä sekä bikinirajatapaus ovat loistavia tarinoita nykyajan deittailun maailmasta maustettuna ronskilla huumorilla.

Kyläily

Käy perheesi tai kaverisi luona kyläilemässä esimerkiksi kahvin merkeissä. Nopeasti tulee huomattua, että kun uppoutuu keskusteluun niin aika lentää kuin siivillä.

Lähde shoppailemaan

Joko yksin tai kaverin kanssa. Tosin tätä ei ihan joka sadepäivä voi harrastaa tai lompakko alkaa keventyä liian nopeasti. Esimerksiksi pääkaupunkiseudulla Jumbo, Sello ja Itäkeskus tarjoavat kattavat palvelut ja liikkeet tähän harrastukseen. Kirpputoreja unohtamatta!

Keilaaminen / Biljardi

Lähde porukalla kisailemaan kuka on keilaradan mestari tai kuka pussittaa kasin ensiksi sisään.

Elämyksiä

Käy yksin tai porukalla kokeilemassa pakohuonetta, minikartingia, trampoliinipuistoa tai jopa suklaahierontaa.

Hemmottelupäivä

Levitä hiuksiin kookosöljyä ja kasvoille kasvonaamio. Laita sauna päälle ja kiuluun esimerkiksi eucalyptuksen saunatuoksua. Käy välillä vilvoittelemassa.

Älä tee mitään

Aina välttämättä sitä ei tarvitse tehdä mitään. Voi olla esimerkiksi rankempi työjakso joka on vienyt ylimääräistä energiaa tai yksinkertaisesti ei jaksa tai kiinnosta tehdä mitään. Se on ihan ok!

Scroll to top