SAIN ESTOT TINDERIIN

Tämä on niin humoristinen ja ihmeellinen setti että päätin jakaa sen teidän lukijoiden kesken. Olen vieläkin epätietoinen siitä, mistä syystä olen päätynyt tinderin estolistoille. Eikä asiakaspalvelukaan tuntunut tietävän, mutta aloitetaanpa alusta.

Olen vuoden ollut sinkkuna ja kyseistä sovellusta olen käyttänyt epäaktiivisen aktiivisesti. Toisinaan poistan sovelluksen kokonaan ja muutaman viikon tai kuukauden päästä palaan. Osaksi turhautumisesta, osaksi motivaation puutteesta. Nämä tunteet ovat varmasti monille tinderin käyttäjille tuttuja. No, oli ajanjakso jolloin en käyttänyt sovellusta viikkoihin ja kun päätin palata – puhelimeni näytölläni komeili ilmoitus ”Tilisi on estetty”. Kattelin sitä hetken ja mietin päässäni että mitä täällä tapahtuu ja reippaana naisena otin yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelusta sain tunnin sisällä vastauksen Carlosilta, joka oli varmasti kopioinut tekstin fraasipankista ja pahoitteli tilannetta, mutta totesi että olin rikkonut heidän käyttöehtoja. Kävin vilkaisemassa näitä ehtoja ja ne ovat lyhykäisyydessään: yli 18 vuotias, todellinen ihminen ja asiallinen käyttäytyminen. Check… että missäköhän tässä sitten mentiin vikaan. Toki käyttöehdoissa monissa kohdissa lukee, että tinder voi syystä x poistaa tilisi ilman erillistä ilmoitusta ihan milloin vain ja ihan miten vain. Tiedä sitten vain mitä tämä oikeasti kohdallani tarkoitti. Kysyin Carlosilta, että mitä kohtaa olen käyttöehdoissa rikkonut ja seuraava vakiofraasi saapui pian sähköpostiini: ”Valitettavasti emme voi antaa yksityiskohtia asiasta”. Kun lähetin vielä kolmannen kerran viestin kysyäkseni mikä homma on, en saanut enää vastausta.

Päädyin googlen ihmeelliseen maailmaan ja totesin pian, että tinder voi tosiaan päättää käyttäjänsä. Mikäli tili on estetty, se tulee niin aina olemaan. Ja tämä tarkoittaa sitä, ettet pääse kirjautumaan samalla Facebook -tunnuksella, puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Käytännössä ainoa keino ohittaa tämä olisi hankkia prepaid-numero ja sellaisen loppujen lopuksi sain. No, kun elämme kuitenkin vuotta 2020 niin teknologiakin on sen mukaista – eli tämänkään avulla en päässyt kirjautumaan sovellukseen. Kun aikoinaan kirjaudut niin annat Tinderille melko vapaan pääsyn ihan kaikkiin tietoihisi – jopa puhelimen teknisiin tietoihin (ip/vnp) joka todennäköisesti estää sinua luomasta samalla puhelimella uuden käyttäjän. Mainiota.

Olen tästä kaikesta lähinnä humorisesti hämmentynyt. Onneksi on kuitenkin olemassa muita sovelluksia, kuten uusimpiin lukeutuva Facebook dating, koska eihän kukaan tule ovelta hakemaan tai kassajonossa juttelemaan. Fiilistä kuvailisi lähinnä hashtag: #foreveralone.

Scroll to top