FIRST OF ALL…

Olen pyöritellyt tätä ideaa päässäni kauan. Lukenut muiden blogeja saaden inspiraatiota omaani, kerännyt tarpeeksi motivaatiota aloittaa. Kaikista vaikeinta lopulta oli keksiä blogille nimi. Viimeiset pari päivää olen kirjoitellut teille tulevia aiheita ja ai jumpe kun tykkään tästä! 

Vuosia sitten kirjoitin blogia nimeltä Seven days of Lotta ja siinä ongelmaksi muodostui vuorotyö. Kun perustin tätä nykyistä blogia niin kaikki vanhat postaukset edellisestä blogista ilmestyivät ruudulle. Täytyy myöntää, että hieman nolostuneena luin näitä vanhoja postauksia. Edellisellä kerralla en kokenut löytäväni aikaa kirjoittaa, saati ottaa kuvia. Nyt tuntui oikealta ajankohdalta antaa toinen mahdollisuus. Teknologiakin on kehittynyt niin huimaa vauhtia, että nyt ei tarvitse enää kantaa mukana kameraa, kun taskusta löytyy jo oikein toimiva kapula.

Tämä postaus ei sisällä ”kuka olen ja mistä tulen”. Uskon, että se avautuu teille postauksien myötä paremmin. Laitoin mielenkiinnolla jopa googleen hakusanaksi ”ensimmäinen blogipostaus” ja aiheet vaihtelivat laidasta laitaan. Minusta ei tunnu luontevalta kirjoittaa itsestäni postausta. Kokeilin kyllä, mutta tuli mieleen että olisin hakemassa työpaikkaa. Mutta ei hätää, olen keksinyt jo aiheita ja tehnyt oman postauslistan jolla pääsette kuulemaan minusta enemmän!

Lyhyestä virsi kaunis: blogin kautta avaan teille elämäni hetkiä. Olen avoin kokeilemaan myös vloggausta, mutta sitä ennen minun pitää perehtyä asiaan ja ohjemistoon enemmän… ja varmaankin päivittää tietokoneeni uudempaan. Instagrammin puolella pääsette seuraamaan päivittäistä arkeani lähempää. 

Löydät minut myös täältä:

Instagram: instagram.com/lottamariasi
Facebook: facebook.com/lottamariasi  

Scroll to top