JOULUINEN KOTI

Viimeksi loin joulun kotiini kolme vuotta sitten. Olen perustellut jouluttomuutta sillä, että olen viettänyt joulupyhät aina perheeni luona, jossa koristelemme kuusen ja äiti huolehtii joulusisustamisen. Tämä asia ei tule koskaan muuttumaan, mutta viime viikon sunnuntaina se tapahtui: joulu saapui pitkästä aikaa myös omaan kotiini! Vaikka elämmekin vasta marraskuuta, niin en vain millään malttanut, pahoittelut teille sisustuspoliiseille.

Sain joulufiiliksen oikeastaan edellisestä postauksestani, jossa keräsin teille kollaaseja moderniin joulusisustamiseen. Sunnuntaina otimmekin äitini kanssa kohteeksi Hong Kongin jossa vierähti tunti pari.

Aloitin kaiken oikeastaan nollasta, koska minulla on varastossa 120cm valkoinen tekokuusi, mutta kun vuodet ovat tässä vierähtäneet, niin en koe enään valkoisen kuusen olevan minun juttuni. Koko on myös nykyiseen asuntoon auttamattoman pieni.

Hong Kongista lähti mukaan tekokuusi, joulukuusenkoristeet ja kynttelikkö. Toki oheistuotteitakin tuli ostettua, kuten parvekkeelle sypressit ja kanervat sillä kuitissa koreili kolminumeroinen summa.

Kuusen valinnassa oli vain yksi kriteeri ja se oli se, että siinä on tekolunta. Katselin verkkokauppojen valintaa ja aikamoisia ryöstöhintoja voidaan pyytää TEKOkuusesta. Hong Kongista löytyi tämä 180cm kaunokainen 59 eurolla.

Toteutuksesta tuli paljon parempi mitä kuvittelin! Onneksi oli äiti makutuomarina, koska olisin mm. valinnut kuusenalustaksi harmaan maton, mutta äitini sanoin: ”tuossa ei ole mitään jouluista”.

Olen nyt pari päivää saanut ihastella kodin ihanaa joulutunnelmaa ja rauhallisuutta ja nytkin on ihana maata sohvalla viltin alla ja nauttia tästä joulutorpasta.

Mikäli sinulla tuli kysyttävää tuotteista tai muusta aiheeseen liittyen niin laita rohkeasti kommenttia!

Scroll to top