JUHANNUS 2020

Se alkaisi näyttämään siltä, että kesäkuu on pian taputeltu. Viimeisin postaukseni on kesäkuun alusta, jolloin totesin kesän alkaneen vauhdilla ja nyt tuntuu, että meno sen kuin kiihtyy. Alkukesä on kyllä ollut säiden puolesta upea, viime viikolla päästiin ihan hellelukemiin monena päivänä putkeen. Tästä innostuneena pyysinkin pomolta extemporena viime viikon vapaaksi ja toive menikin läpi melko kevyesti, en valita! Tässä myöskin syy miksi tämän postauksen aikataulu venyi. Viime viikolla tosiaan olin täysin lomamoodissa nauttien kesästä, kavereista ja omasta ajasta. Seuraavat lomaviikot odottelevat vasta elokuun alussa.

Juhannuksen vietin tuttuun tapaan kaupungissa. Perheelläni tai sukulaisillani ei ole koskaan ollut mökkiä jonne paeta, jonka johdosta olen tottunut olemaan kesän ja varsinkin juhannuksen täällä ihmisten keskellä. Koronan takia ihmisiä oli täällä kaupungissakin paljon, eli ihan autiota pääkaupunkiseudulla ei tänä vuonna ollut. Juhannus onkin ainoa ajankohta itselleni milloin mökkeily olisi paikallaan, koska se on niin suomalaiseen kesään juurtunut, mutta en valita olostani täälläkään. Mökille haluaisin nimenomaan lähteä rentoutumaan, mutta se taas ei monelle ole se kohokohta, vaan alkoholi.

Tostaina töiden jälkeen suuntasin ystävälleni ja ilta meni grillaten, nauttien säästä ja juomista heidän terassillaan. Tarjoilu pelasi ja oli oikein hauskaa, niin hauskaa että albumissa on vain pari kuvaa koko illalta. Silloin tietää että ilta on onnistunut, kun puhelin unohtuu. Kotona olin puolen yön jälkeen eikä illasta puuttunut mitään.

Lauantaina matka jatkui porukoille jossa vietin yhden yön. Mitään megabiletystä tosiaan juhannus ei tullut tuodessaan ja minusta se oli älyttömän kiva olla rennosti ja nauttia olostaan ja läheisten seurasta. Porukoilla katselimme elokuvia ja tuttuun tapaan söimme hyvin. Rokin kanssa ulkoiltiin monta tuntia takapihalla ja huomaa kuinka kissa tykkäsi olla ulkona ihmetellen kesän ääniä ja elämää.

Oma juhannukseni varmasti eroaa monen teistä, joten haluaisinkin kuulla miten teidän juhannus sujui tänä vuonna? Kirjoita kommentti täällä tai vaikkapa Facebook -sivuillani! 🙂

Scroll to top