RAGDOLLINI

Kissani ovat elämäni suurimpia rakkaudenkohteita. En kuitenkaan ole ”syntynyt” kissaihmiseksi – vaan minusta tuli sellainen.

Domino tuli elämääni ollessaan n. 6 vuotias. En tätä ennen ollut mitenkään erikoisen kiinnostunut kissoista ja pidin heitä vain sängyn alla piilottelevina raatelijoina. Tämä tuntuu olevan myös usean ihmisen mielipide kissoista, mikäli ei tunne kissoja sen paremmin.

Kuitenkin saman tien kuin Domino tuli elämääni, minusta tuli kissaihminen. Miten noin pieni otus on niin paljon täynnä rakkautta? Huomasin pian, että Domino oli tottunut kissakavereihin ja itki ikäväänsä, joten pian hankimme hänelle kaveriksi Rokin. Siitä asti ovat olleet parhaat ystävykset ja oma laumansa.

Domino – Tiridoll’s Domino

  • Ragdoll
  • Ruskeanaamio mitted
  • Syntynyt 2003 – ajassa ikuisuuteen 2020

Tämä kaveri siis muutti elämäni täysin. En enää ole koskaan yksin, vaan tämä kissaherra on ollut kaikessa mukana. Tullaan tervehtimään ovelle, ruoanlaitossa on jaloissa kiertelevä karvapallo odottamassa jos jotain ruokaa sattuisi lipsumaan lattialle, suihkutiloissa vahditaan että hoitoaine on varmasti hyvin huuhdeltu ja nukkumaan mennessä tullaan antamaan iltapusut. Ragdoll -rodulla onkin hyvin koiramaisia puolia ja ovat erittäin seurallisia eli viettävät aikaa siellä missä mekin.

Luonteeltaan Domino on puhelias (niin hyvässä kuin pahassa), rakastava ja erittäin hyväkäytöksinen papparainen. Rakastaa pussailua ja nukkumista yhdessä. En ole koskaan tuntenut tai tiennyt niin hienoa kissaa kuin hän. Hän oli kaikkien kaveri, täynnä uskollisuutta ja rakkautta. Hänen vuokseen porukoillani on 2 ja minulla 2 kissaa rikastuttamassa elämäämme.

Roki – Tiridoll’s Dream’n’ heart

  • Ragdoll
  • Ruskeanaamio bicolour
  • Syntynyt 2009

Roki on alusta alkaen ollut täysin minun kissa (niin paperilla kuin muutenkin). Ei kelpaa kuin äidin syli ja vietetään usein aikaa sohvalla maaten, niin että Roki nukkuu mahani päällä. Hän esittää rohkeaa – vaikka onkin täysin nössö, eli täysin mammanpoika. Tästä syystä kutsun Rokia teiniksi. Rokilla erikoispiirteisiin lukeutuu värivirhe korvassa (jota rakastan), jonka vuoksi hän on kissamaailmassa ”lemmikkitasoinen”, toisin kuin Domino, joka on näyttelytasoinen ja sijoittunutkin nuorempana hyvin näyttelyissä.

Roki on luonteeltaan rauhallinen, uskollinen sekä mustasukkainen. Hän on aina ollut varsin hyväkäytöksinen ja hän on ollut perusterve koko elämänsä ajan. Sanoisin myös että Roki on varsin tottelevainen, koska aina olemme olleet sulassa sovussa keskenämme, koti on aina ollut täynnä rakkautta.

On vaikea ajatella elämää ilman näitä kahta. Mikäli sinua kiinnostaa kuulla rodusta taikka kissoistani enemmän, pistähän kommenttia rohkeasti! Tämä rotu sopii kaikenlaisiin perheisiin, jonka vuoksi on Suomen suosituin kissarotu.

Scroll to top