LAUKKUJA LAUKKUJA

Toiset keräävät kenkiä, toiset kirjoja. Minun kiinnostus merkkilaukkuja kohtaan alkoi teini-iässä ja vuosien varrella laukkuja on kertynyt 4 kappaleen verran. Omistamani laukut ovat mielestäni kauniita, ajattomia sekä jokaisen pennin arvoisia. Tässä pieni katsaus niihin:

Michael Kors – Jet set travel crossbody

Toivoin tätä viime jouluna lahjaksi ja olin niin onnellinen kuin tämä paljastui lahjapaperin takaa. Tämä on aivan täydellisen kokoinen juhliin, shoppailureissulle tai juuri silloin, kun matkassa täytyy olla vain ne pakolliset eli avaimet, puhelin ja avaimet. Laukun materiaali on nahkaa ja kultaiset yksityiskohdat kruunaavat ulkonäön.

Louis Vuitton – Neverfull MM damier ebene

Ihastuin tähän oitis nähdessäni tämän yleistyvän katukuvassa ja kuinka yksinkertaisen kaunis ulkonäkö tällä on. Laukkuun mahtuu pieni elämä ja kahvat on tehty kestämään paljon painoa. Laukku on myös materiaaliltaan nahkaa.

Michael Kors – Sutton

Tähän ihastuin ystäväni kautta, koska hänellä oli kyseinen laukku ja olihan minunkin pakko hankkia omani. Tämä on ollut siitä asti käytössä, eli vuosia. Ulkonäkö on niin ajaton ja helppo yhdistää lähes mihin tahansa asukokonaisuuteen. Tässä jatkuu crossbodyn musta nahkateema sekä kultaiset yksityiskohdat.

Louis Vuitton – Speedy 30 monogram

Tätä himoitsin ja halusin kauan ja nimenomaan tässä monogram -kuosissa. En ikinä unohda sen ilon ja onnen määrä kun kävelin tämä matkassa kotiin! Tämä oli ensimmäinen merkkilaukkuni jonka ostin. Tätä pitäisi vain käyttää enemmän, että pääsee sille kuuluvalle paikalle, eli käsivarrelle.

Haaveissa olisi vaikka mitä laukkuja, mutta niin kuin sanoin, minulla on rajani. Toki jos lottovoitto osuisi tähän torppaan niin asia olisi eri 😉 Tästä tulossa postausta myöhemmin!

Mitä sinä keräilet?

Scroll to top