I SAID YES

Sen piti olla ihan tavallinen yhteinen lomamatka.

Olin juuri palanut ystävieni kanssa road tripiltä ja saanut levätä muutaman päivän kotona kun tie kutsui jälleen. Olimme sovittaneet kesälomamme mieheni kanssa niin, että saisimme viettää kesää mahdollisimman paljon yhdessä ja kun lomatoiveemme viimein hyväksyttiin, päätimme varata meidän ensimmäisen matkamme Järvisydämestä.

Järvisydämestä olin nähnyt ja kuullut paljon hyvää, jonka takia valinta osottautui varsin helpoksi. Varasimme kaksi yötä maisemasviitistä, josta on näköala alueelle ja järvelle sekä hintaan sisältyi myös kylpylä ja yksi aktiviteetti. Täydellinen paketti pariskunnille!

Lisäksi matkamme ei jäänyt tähän, vaan jatkoimme matkaamme tästä vielä Kuopioon ja Jyväskylään eli matkamme kesti kaiken kaikkiaan 6 päivää. Tässä postauksessa keskityn vain Järvisydämen tapahtumiin, mihin tämä postaus pohjautuu.

Saimme majoituksemme hyvästä paikkaa, suurista ikkunoista näkyi hyvin järvelle ja alueelle. Hetki siinä meni ihastellessa sviittiä ja kierrellessä koko paikkaa läpi. Päätimme jättää kylpylän ja aktiviteetit seuraavalle päivälle, jolloin tämä ensimmäinen päivämme oli vain rentoutumista ja yhdessäoloa.

Ihastelun ja kiertelyn lomassa kävimme syömässä ja tilasimme päivän päätteeksi extemporena majoitukseemme kuohuviiniä – lomallahan me olimme.

Illasta satoi muutamaan otteeseen, joten vetäydyimme sisätiloihin katselemaan sadetta kattoikkunoista. Siinä kippistellessä ja sängyllä sadetta kuunnellessa mies kosi minua. Ja minä vastasin empimättä kyllä.

Muistan vieläkin miten väreet menivät kehoni läpi ja kuinka yllätetyksi tulin. Tälle ei olisi ollut parempaa aikaa tai paikkaa ja olen kiitollinen miehelleni tästä, että teki hetkestä unohtumattoman. Hän oli vielä valinnut maailman upeimman sormuksen, josta tulee tasaisin väliajoin kehuja.

Laitoin heti illalla viestin läheisilleni ja seuraavana päivänä julkaisimme kihlauksen. Kihlauduimme 16.7.2022.

Mitä tulee loppuaikaan Järvisydämessä: toisena matkapäivänämme olimme varanneet kylpylän sekä aktiviteetin. Aktiviteettit koostuivat joko retkistä, hyvinvointitunneista, melonnasta tai pyöräilystä. Valitsimme melonnan, koska halusimme päästä järvelle ja kokemaan aluetta kauempaa.

En itse ole melonut aiemmin ja yllätyin kuinka raskasta ja yhteensovittamista aktiviteetti olikaan. Meloimme lähes avojärvelle, jossa aallot ja tuuli vaikeuttivat menoa huomattavasti. Poukamissa oli tyyntä ja kauniita maisemia. Karkeasti laskettuna teimme useamman kilometrin matkan järvellä. Kun pääsimme aktiviteetin jälkeen takaisin rantaan, söimme huoneessamme ja lähdimme rentoutumaan kylpylään.

Kylpylä itsessään oli erittäin romanttinen. Altaita ei ollut kuin muutama, nekin hyvin pieniä, joten paikka oli nimenomaan tehty rentoutumista ja pariskuntia ajatellen. Saunoja oli useampi, jossa kaikissa kävimme.

Ainoa miinus koko Järvisydämen matkasta oli heidän hyvin rajallinen ravintolamaailma. Miljööseen mukautuen menuna oli hyvin paljon kala- ja kasvisruokia, joista emme niin paljoa välitä. Lähimmät kaupat ja ravintolat ovat melko kaukana alueesta, eli tätä paikkaa harkitsevat on tämä hyvä ottaa huomioon.

Tätä kirjoittaessa olemmekin olleet kihloissa tosiaan lähes 9 kuukautta ja olemme jo aloittanet hääsuunnittelun. Onneksi tuli erään keskustelun lomassa häät puheeksi, koska itsehän olisin vasta aloittanut suunnittelun paljon myöhemmin, mutta mehän olimme vähän jopa myöhässä – mitä tulee juhlapaikan suhteen. Onneksi tämä asia on jo kunnossa ja muutamat muutkin asiat ovat jo saaneet vahvistuksen. Tarkempaa ajankohtaa häille en vielä paljasta, kaikki hyvä aikanaan.

Hääsuunnittelusta ja valmistelusta on varmasti tulossa tänne ja muihin sosiaalisiin kanaviini postauksia, joten seuraathan minua myös instagramissa ja facebookissa @lottamariasi.

ELÄMÄNI VUOSI

Ollaankin jo pitkällä tammikuuta kun palaan täällä blogin puolella vielä vahvasti viime vuoden tapahtumiin. Yksinkertaisesti vuosi 2022 oli elämäni paras vuosi – se näkyi myös hiljaisuutena täällä blogin puolella, koska otin kaiken irti elämästä ja sen tuomista tapahtumista. Olkoon tämä postaus alustus muutamille tuleville julkaisuille, jotka käsittelevät vuoden 2022 tapahtumia:

30

Täytin viime vuonna 30 vuotta (ja pian olisikin vuorossa jo 31). Pyöreitä juhlistin isosti vuokraamalla juhlatilan ja dj:n. Koronaepidemian keskellä saimme kuitenkin ikimuistoiset juhlat aikaiseksi.

Road trip 2022

Lähdin muutaman vuoden tauon jälkeen ystäväni kanssa road tripille ja tällä kertaa kiersimme Suomea seuraavasti: Vaasa – Tuuri – Rauma -Turku. Varasimme matkan niin, että reissumme päättyy Ruisrockiin jossa kävinkin ensimmäistä kertaa!

Rakkausmatka

Lähdin myös mieheni kanssa kiertämään Suomea seuraavasti: Järvisydän – Kuopio – Jyväskylä. Tällä matkalla tapahtuikin jotain jonka paljastan tulevassa postauksessa!

Kolmet häät

Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet rakkauden täyteisiä. Paras ystäväni asteli alttarille ensin ja seuraavana kesänä kaksi hyvää ystävääni sanoivat myös tahdon!

Nämä postaukset ovat siis tulossa ja kaikkea en vielä edes paljasta, koska hyvää kannattaa odottaa! Vuodelta 2023 odotan yhtä tapahtumarikasta, suunnitelmien toteutumista ja ennen kaikkea positiivista fiilistä! Muutama vuosi sitten en osannut edes arvata mihin elämä minut johdattaa, mutta en voisi tällä hetkellä olla onnellisempi. Uskon, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita, nyt oli minun vuoroni. Näillä tunnelmilla on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

Seuraava postaus tulee jo viikon päästä, pysyhän kuulolla!

Scroll to top