LOKAKUUN OSTOKSET

Tässä kuussa minulla on ollut niin sanotusti ostohousut jalassa. En edes muista milloin viimeksi olisin nettishoppaillut, jota olen pitänyt suurena paheenani… niin ne ajat näköjään muuttuvat. Sitten koitti se hetki jolloin kaikki tuotteet tuntuivat loppuvan samaan aikaan (tuttua eikö?) ja tilausvahvistuksia alkoi ilmaantua sähköpostiini.

Cocopanda

Täältä tulee tilailtua aikalailla kaikki meikkaamiseen ja hiustenhoitoon liittyvät tuotteet niiden edullisuuden vuoksi. Esimerkiksi käyttämäni Redkenin All Soft hoitoaine 500 ml maksaa täällä n. 16 euroa (lähes aina tarjouksessa kuten useammat Cocopandan tuotteet – kuluttajien ostokikka tämäkin) kun taas Sokoksella pelkkä 250 ml pullo maksaa 26,90 euroa. Hintoihin vaikuttanee se, että tuotteet tulee Virosta.

Redken All Soft hoitoaine 500 ml. Tutustuin kyseiseen tuotteeseen oikeastaan blogimaailmasta, jossa eräs tunnetumpi kirjoittaja vannoi tämän nimeen. Kun aloitin hiusten vaalennusprojektin muutama vuosi sitten, rakastuin tähän. Nimensä mukaisesti jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Linkki.

Fanola No Yellow shampoo 350 ml. Tämä on must, mikäli haluat pitää vaaleat hiuksesi tuhkaisina, etkä keltaisina. Annan toisinaan vaikuttaa pyyhekuivassa tukassa n. 30 minuuttia, jolloin taitto vahvistuu. Vaarana tässä tokin on siniset hiukset, mutta sekin häivenee hiustenpesujen yhteydessä. Linkki.

Duo clear ripsiliima. Edellinen tuubini koki kovia kuvauspäivänä Helsingissä (edelliseen postaukseen tästä), jonka vuoksi piti tilata uusi, enkä tätä vaihtaisi. Pitää tekoripset paikoillaan rankemmillakin bilereissuilla. Linkki.

Max Factor Masterpiece Max ripsiväri. Tämä tuote on sellainen mistä en tule luopumaan niin pitkään kunnes mahdollisesti tuotanto loppuisi. Tätä äitini osti minulle ollessani yläasteella ja siitä lähtien olen kerta ja vuosi toisensa jälkeen ostanut vain ja ainoastaan tätä. Tuote pitää taivutuksen, tekee ripsistä pitkät, paksut ja erotellut. Ei varise tai tuhri silmäluomia päivän aikana. Sunki pitää saada tää! Linkki.

Rimmel London Exaggerate liquid eyeliner. Juhla/bilemeikkiin teen aina rajaukset ja itse suosin nestemäisiä rajauskyniä, jossa on kova sivellinosa, eikä sellaista ohutta jota ei pysty kunnolla hallita. Tätä olen ostanut ihan vain siksi, että on edullinen ja ajaa asiansa. Linkki.

Real Techniques Miracle Complexion sponges. Paras meikkisieni mitä markkinoilla on. Tällä lähinnä häivytän nestemäisen varjostuksen ja peitevärin. Linkki.

Sokos

Tänne päädyin kun huomasin kamppanjamainoksen, jonka aikana kampaamotuotteet olivat -40% alennuksessa – eli hinnoissa, jotka alkavat olla jo mielestäni kohtuullisia. Toinen syy oli se, että Cocopandalta ei löytynyt varastosta Paul Mitchellin hiusseerumia, jota oli pakko saada lisää. Cocopandalta kyseinen seerumi kustantaisi 17,15 euroa, mutta nyt Sokoksella alennuksineen maksoin tuotteesta 19,15 euroa, eli en tässä paljoa hävinnyt.

Paul Mitchell Smoothing Super Skinny Serum 150 ml. Omistan laineikkaat, paksut sekä karheat hiukset. Tuote siloittaa ja pehmentää hiuksia ja etenkin ilmankosteus saa juuri suoristetunkin kuontaloni nopeasti pörröksi, mutta tämä tuote hillitsee sitä sekä pitää laineet kurissa. Tästä en luovu. Linkki.

OSiS+ Flatliner suoristusrautaseerumi 200 ml. Toinen tuote jonka nappasin ostoskoriini on ihan uusi tuttavuus, jota halusin päästä testaamaan. Tuoteselostus on lupaava: ”Lämpösuojasuihke suojaa hiuksiasi muotoiluvälineiden kuumuudelta ja taltuttaa pörröiset hiukset. Suojaa hiuksiasi lämmöltä aina 230 asteeseen saakka. Antaa suojan myös kosteudelta”. Linkki.

Sinsay

Vietin myös ystävieni kanssa erään torstaipäivän shoppaillen ja syöden uudessa kauppakeskuksessa Triplassa. Alkuun hieman pelkäsin, että tällä reissulla tulee palamaan rahaa, mutta totesin lähdettyämme ettei näin käynytkään. Kerrankin lompakko kiitti. Ainoa paikka josta lähti tuotteita matkaan oli Sinsay, josta löytyy niin vaatteita, asusteita, sisustustuotteita sekä kaikkea ”pientä kivaa”. Kotiuttamani tuotteet olivat lähinnä juuri tuota viimeisintä, eli kynsiviiloja, rannekello, matkapeili sekä kosmetiikkalaukku. Kaikki nämä taisivat olla alle 15 euroa.

Seuraavana ostoslistallani olisi kunnon suoristusrauta, koska ihastuin ystäväni lainaamaan GHD:en. Koitan malttaa ja toivoa tätä vaikkapa joululahjaksi, ellei sitten Black Friday vie mennessään.

Scroll to top