ELÄMÄNI VUOSI

Ollaankin jo pitkällä tammikuuta kun palaan täällä blogin puolella vielä vahvasti viime vuoden tapahtumiin. Yksinkertaisesti vuosi 2022 oli elämäni paras vuosi – se näkyi myös hiljaisuutena täällä blogin puolella, koska otin kaiken irti elämästä ja sen tuomista tapahtumista. Olkoon tämä postaus alustus muutamille tuleville julkaisuille, jotka käsittelevät vuoden 2022 tapahtumia:

30

Täytin viime vuonna 30 vuotta (ja pian olisikin vuorossa jo 31). Pyöreitä juhlistin isosti vuokraamalla juhlatilan ja dj:n. Koronaepidemian keskellä saimme kuitenkin ikimuistoiset juhlat aikaiseksi.

Road trip 2022

Lähdin muutaman vuoden tauon jälkeen ystäväni kanssa road tripille ja tällä kertaa kiersimme Suomea seuraavasti: Vaasa – Tuuri – Rauma -Turku. Varasimme matkan niin, että reissumme päättyy Ruisrockiin jossa kävinkin ensimmäistä kertaa!

Rakkausmatka

Lähdin myös mieheni kanssa kiertämään Suomea seuraavasti: Järvisydän – Kuopio – Jyväskylä. Tällä matkalla tapahtuikin jotain jonka paljastan tulevassa postauksessa!

Kolmet häät

Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet rakkauden täyteisiä. Paras ystäväni asteli alttarille ensin ja seuraavana kesänä kaksi hyvää ystävääni sanoivat myös tahdon!

Nämä postaukset ovat siis tulossa ja kaikkea en vielä edes paljasta, koska hyvää kannattaa odottaa! Vuodelta 2023 odotan yhtä tapahtumarikasta, suunnitelmien toteutumista ja ennen kaikkea positiivista fiilistä! Muutama vuosi sitten en osannut edes arvata mihin elämä minut johdattaa, mutta en voisi tällä hetkellä olla onnellisempi. Uskon, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita, nyt oli minun vuoroni. Näillä tunnelmilla on hyvä jatkaa vuotta eteenpäin.

Seuraava postaus tulee jo viikon päästä, pysyhän kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top