PIKKUJOULUT

Jouluaiheiset postaukset jatkuvat. Viime viikonloppuna meillä oli järjestetty ystävien kesken pikkujoulut nyyttäriteemalla. Tarjolla oli niin suolaista kuin makeaa ja kun viimein saimme kaikkien tuomiset pöytään, ei siihen olisi enempää mahtunutkaan (kuvasta on poissa jälkiruokatarjoilu).

Sopivasti ensilumi saapui maahan, joka lisäsi omalla kohdallani joulufiilistä. Soittolista koostui lähinnä joululauluklassikoista ja niiden eri versioista. Ystäväni oli onnistunut hyvin myös luomaan joulumaisen tunnelman iltaamme varten. Jaoimme myös toisillemme pieniä joululahjoja, eli olimme olleet näköjään tänä vuonna kiltisti.

Ilta muodoistui naurusta, lautapeleistä ja yhdessäolosta. Toki me naiset voitimme Aliaksessa ja miehet olivat jälleen huonoja häviäjiä. Puolen yön aikoihin päätin lähteä kotiin toisten jatkaessa iltaa.

Ilta oli hyvin onnistunut ja aina on yhtä ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa ja jatkaa aiheista johon viimeksi jäätiin. Nyt on hyvä jäädä odottamaan varsinaista joulua!

Ps. Minun marraskuisesta joulusisusutuksesta on juttu Meillä kotona -digimediassa! Käy kurkistamassa pieni haastatteluni TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top